Gevulde komkommer

Frisse komkommer gevuld met een mix van komkommer, pijnboompitten, verse mayonaise, Boursin light, veldsla, basilicum en bieslook.

Ingrediƫnten voor 2 personen

1 grote rechte komkommer
50 gram veldsla
1 rode peper
2 eetlepels fijngesneden bieslook
50 gram pijnboompitten
15 blaadjes basilicum
1 eetlepel mayonaise (zie recept mayonaise)
50 gram Boursin light

Bereiding

Schil de komkommer en verwijder beide uiteinden. Snijd de komkommer in acht gelijke stukken en hol deze uit zodat er bakjes met een bodem ontstaan. De komkommer resten van het uithollen doe je vervolgens in de blender samen met de pijnboompitten, mayonaise, Boursin light, sla, basilicum en bieslook. Blender alles tot een glad mengsel. Was de rode peper, verwijder de zaadjes en snijd hem vervolgens fijn. Vul de komkommerbakjes met het mengsel en garneer af met wat bieslook en rode peper. Serveer op twee kleine bordjes.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
© Copyright 2024 NewNrgy - Succesvol lijnen