BBQ tonijnspiesjes

Visspiezen met tonijn. Met een marinade gemaakt van sojasaus, knoflook, gemberwortel, kastanjechampignons en bosui.

Ingredi├źnten voor 2 personen

2 tonijnbiefstukken
2 bosuitjes
1,5 eetlepel Kikkoman sojasaus
1 teentje knoflook
1 eetlepel geraspte verse gemberwortel
6 kleine kastanjechampignons
olijfolie

Bereiding

Snijd de tonijn in blokjes van 3 cm en de bosuitjes in stukjes van 5 cm. Meng deze samen met de sojasaus, geperste knoflook, geraspte gemberwortel, kastanjechampignons en bosui in een schaal. Zet de schaal vervolgens minimaal 1 uur afgedekt in de koelkast. Laat voor gebruik tijdig op kamertemperatuur komen. Rijg afwisselend de blokjes tonijn, kastanjechampignons en stukjes bosui aan de sat├ęstokjes. Bestrijk de spiesen rondom met olijfolie en grill de vis in circa 2 minuten per kant gaar op de barbecue.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
© Copyright 2023 NewNrgy - Succesvol lijnen