Gamba’s met tomaat op een bedje van sla

Voorgerecht op basis van eikenbladsla, cherrytomaten, gamba's, knoflook, balsamicodressing en olijfolie. Bereidingstijd circa 25 minuten.

Ingrediënten voor 2 personen

250 gram cherrytomaten
200 gram gekookte gamba's
2 eetlepels olijfolie
3 teentjes knoflook
100 gram gemengde eikenbladsla met rucola
2 eetlepels balsamicodressing

Bereiding

Grill voorverwarmen. Tomaatjes wassen en met de gamba's naast elkaar op een bakplaat leggen. Besprenkelen met olijfolie. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Bakplaat circa 4 minuten onder grill schuiven. Sla over twee borden verdelen en besprenkelen met balsamicodressing. Geroosterde tomaatjes en gamba's over salade verdelen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
© Copyright 2024 NewNrgy - Succesvol lijnen