Vegetarische BBQ worstjes

Vegetarisch barbecue gerecht op basis van Tivall, shoarmakruiden, verse munt, peterselie, knoflook, ui, verse peper en olijfolie.

Ingrediƫnten voor 2 personen

1 pak Tivall (vleesvervangend product)
zout en peper
3 eetlepels olijfolie
1 eetlepel shoarmakruiden
verse munt
verse peterselie
1 teenje knoflook
1 ui

Bereiding

Doe de Tivall mix in een kom en pers er een teentje knoflook bij. Maak de ui schoon en snipper hem. Neem een paar takjes peterselie en munt en hak deze fijn. Meng vervolgens de ui, peterselie en munt met de Tivall. Voeg 3 eetlepels olijfolie en de shoarmakruiden toe. Meng alles goed door elkaar. Verdeel het mengsel in 6 gelijke porties. Draai van deze porties langwerpige worstjes van ongeveer 10 centimeter. Zet de vegetarische bbq-worstjes vervolgens voor 30 minuten op een bord in de koelkast. Rooster de vegetarische bbq-worstjes in ongeveer 10 minuten gaar op de barbecue. Bestrijk ze vooraf met olijfolie en keer ze tijdens het roosteren regelmatig om.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
© Copyright 2024 NewNrgy - Succesvol lijnen