Gemarineerde kippenvleugels

Kippenvleugels voor op de BBQ. Met een marinade gemaakt van mosterd, citroen, knoflook, verse peper en olijfolie.

Ingrediƫnten

1 kilo kippenvleugels
2 eetlepels mosterd
4 eetlepels olijfolie
1 halve citroen
6 teentjes knoflook
versgemalen peper en zout

Bereiding

Maak in een diepe schaal de marinade met het sap van een halve citroen en een flinke scheut olijfolie. Voeg vervolgens de geperste knoflook en 2 eetlepels mosterd toe. Breng op smaak met peper en zout. Leg de kippenvleugels in de marinade en meng alles goed door elkaar. Zet de kip afgedekt in de koelkast en laat de marinade zo nog minstens twee uur intrekken. Schep na een uur de kip nog eens goed om. Bestrijk de kip met marinade en bak hem in ongeveer 10 minuten gaar (5 minuten per kant) op de barbecue.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
© Copyright 2024 NewNrgy - Succesvol lijnen