BBQ kipspiesjes

Vleesspiezen met kip. Met een marinade gemaakt van citroen, komijn, oregano, knoflook, kaneel en olijfolie.

Ingrediënten voor 2 personen

300 g kipfilet
1/2 citroen
4 eetlepels olijfolie
1,5 theelepel gemalen komijn
3 theelepels gedroogde oregano
2 theelepels kaneel
2 teentjes knoflook
versgemalen peper en zout

Bereiding

Snijd de kipfilet in kleine blokjes van gelijke grootte en bestrooi ze met peper en zout. Rasp de schil van de citroen en pers de vrucht uit. Klop de geraspte citroenschil met het citroensap, 4 eetlepels olijfolie, de komijn, oregano, geperste knoflook en kaneel in een kom door elkaar. Schep de kipblokjes erdoor, goed mengen. Dek de kom af en laat deze 3 uur in de koelkast staan. Rijg de gemarineerde kip aan de satéstokjes en grill ze in circa 6 minuten per kant gaar op de barbecue.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
© Copyright 2024 NewNrgy - Succesvol lijnen