BBQ biefstukspiesjes

Vleesspiezen met biefstuk, courgette, paprika, ui en basilicum. Met een marinade gemaakt van olijfolie, knoflook en Provençaalse kruidenmix.

Ingrediënten voor 2 personen

300 gram biefstuk
4 eetlepels olijfolie
1 teentje knoflook
3 theelepels Provençaalse kruidenmix
16 blaadjes verse basilicum
versgemalen peper en zout
1 courgette
1 rode paprika
1 ui

Bereiding

Snijd de biefstuk in 16 stukjes, dep droog en bestrooi met versgemalen peper en zout. Schenk de olijfolie in een kom en voeg een geperst teentje knoflook toe. Voeg vervolgens de biefstuk en twee theelepels Provençaalse kruidenmix toe, schep goed om. Snijd de courgette, paprika en ui in grove stukken. Rijg de biefstuk, courgette, paprika, ui en basilicum aan de satéstokjes. Gril de spiesjes circa 4 minuten op de barbecue. Lekker in combinatie met de dieet proof knoflooksaus.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
© Copyright 2024 NewNrgy - Succesvol lijnen