Gazpacho

Frisse soep op basis van rijpe tomaten, ui, paprika, knoflook, wijnazijn en citroensap. Bereidingstijd circa 30 minuten.

Ingrediƫnten voor 2 personen

500 gram rijpe tomaten
1 grote ui
1 groene paprika
1 teentje knoflook
1 eetlepel wijnazijn
1 eetlepel olijfolie
1 - 2 eetlepels citroensap
1 1/2 dl tomatensap
versgemalen zout en zwarte peper

Bereiding

Verwijder de velletjes van de tomaten. Verwijder de zaden uit de paprika en snijd deze vervolgens net als de ui en knoflook in stukjes. Vermeng de tomaten, ui, paprika, knoflook, wijnazijn en olijfolie met een mixer tot een papje. Doe het geheel over in een kom, voeg citroensap en tomatensap toe, en laat alles goed koud worden in de koelkast. Garneer de gazpacho met wat kleine blokjes geschilde komkommer.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
© Copyright 2024 NewNrgy - Succesvol lijnen