Provencaalse groentesaus

Verse groentesaus met aubergine, tomaat, knoflook en kruiden. Bereidingstijd circa 30 minuten.

Ingrediƫnten voor 2 personen

3 grote aubergines
4 grote trostomaten
2 teentjes knoflook
2 eetlepels kokosolie
1 eetlepel olijfolie
zwarte peper
zout
rode paprika poeder
klein bosje verse koriander (AH)

Bereiding

Schil de aubergines en tomaten, snijd ze in kleine blokjes. Bak de aubergine met olijf en kokosolie in een hapjespan met anti-aanbaklaag. Zet het vuur niet te hoog. Laat dit ongeveer 5 tot 10 minuten bakken. Voeg de tomaat toe, geperste knoflook, fijngesneden koriander en kruiden toe. Bak het geheel, wel met een spatel blijven roeren. Na een paar minuten deksel erop en laat het op een laag vuurtje ongeveer een kwartier sudderen. Als het klaar is heb je een dikke provencaalse groentesaus die heerlijk smaakt bij pasta of een stuk gegrilde vis.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
© Copyright 2024 NewNrgy - Succesvol lijnen