Thaise omelet

Omelet op Thaise wijze. Op basis van ei, Thaise groentemix, tofu naturel, sojasaus, sambal en olijfolie. Geserveerd met zilvervliesrijst. Bereidingstijd circa 35 minuten.

Ingrediënten voor 2 personen

60 gram zilvervliesrijst
200 gram tofu naturel
4 eetlepels sojasaus
4 eieren
1 theelepel sambal
3 eetlepels olijfolie
250 gram Thaise groentemix

Bereiding

Kook de rijst zoals aangegeven op de verpakking. Snijd de tofu in reepjes, mengen met sojasaus en even laten marineren. Klop de eieren los samen met 2 eetlepels water en de sambal. Verhit 1 eetlepel olijfolie in een grote koekenpan. Bak 2 omeletten en houd deze warm. Laat de tofu uitlekken en vang de sojasaus op. Verhit intussen een wok met de rest van de olie. Roerbak de tofu kort en voeg vervolgens de groentemix toe, roerbak het geheel nog circa  4 minuten. Roer de sojasaus erdoor. Leg de omeletten op twee borden en schep de groentemix in het midden. Vouw de omeletten dubbel en schep de zilvervliesrijst ernaast.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
© Copyright 2024 NewNrgy - Succesvol lijnen