Roergebakken paksoi

Roerbakschotel met paksoi, knoflook, gember, groentebouillon en sesamolie. Bereidingstijd circa 20 minuten.

Ingrediënten voor 2 personen

750 gram paksoi
2 teentjes knoflook
2 cm verse gemberwortel
100 ml groentebouillon (van tablet)
1 eetlepel olijfolie
½ eetlepel sesamolie

Bereiding

Was de paksoi en snijd de bladeren en stelen in reepjes van 2 cm. Houd het groen en de stelen apart. Pers de knoflook, schil de gember en snijd deze fijn. Verhit de olijfolie in een wok. Roerbak de knoflook, gember en paksoistelen voor 5 minuten. Roerbak vervolgens het paksoigroen nog 3 minuten mee. Voeg de bouillon toe en breng het geheel aan de kook. Tot slot bij het serveren de sesamolie erover druppelen. Kan goed gecombineerd worden met kipfilet of rundvleesreepjes.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
© Copyright 2024 NewNrgy - Succesvol lijnen