Nasi met grote garnalen

Oosters gerecht op basis van zilvervliesrijst, grote garnalen, bladspinazie, prei, knoflook, ui, sambal oelek, sojasaus en olijfolie. Bereidingstijd circa 30 minuten.

Ingrediƫnten voor 2 personen

250 gram grote gepelde garnalen
300 gram verse bladspinazie
1 ui
1 prei
1 teentje knoflook
1 groentebouillon blokje
1 eetlepel sambal oelek
2 eetlepels olijfolie
1 eetlepel Kikkoman sojasaus
60 gram zilvervliesrijst

Bereiding

Kook de zilvervliesrijst gaar. Verhit een wokpan met olijfolie en fruit hier de fijngesneden ui, prei en geperste knoflook in. Voeg de spinazie toe en laat deze slinken. Vervolgens de garnalen, sojasaus en sambal toevoegen en op een laag vuurtje laten sudderen. Meng de gekookte rijst erdoor en roerbak het geheel al omscheppend nog 10 minuten door.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
© Copyright 2024 NewNrgy - Succesvol lijnen