Mulfilet met pittige paprikasaus

Visgerecht met een verse pittige saus. Op basis van mulfilet, groene tagliatelle, ui, paprika, groentebouillon, sinaasappel en olijfolie. Bereidingstijd circa 35 minuten.

Ingrediƫnten voor 2 personen

2 mulfilets met huid
60 gram groene tagliatelle
4 eetlepels olijfolie
1 ui
1 gele paprika
1,5 dl groentebouillon
sap van 1 sinaasappel
versgemalen zout en peper

Bereiding

Snipper de ui. Maak de paprika schoon en snijd deze in grove stukken. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzing op de verpakking. Verhit 1 eetlepel olijfolie in een pannetje en fruit de ui en paprika. Leg een deksel op de pan en laat het mengsel op laag vuur nog 5 minuten smoren. Schenk de bouillon en sinaasappelsap erbij en laat de saus nog 10 minuten op matig vuur koken. Pureer de saus met een staafmixer, breng op smaak met zout en peper. Verdun de saus eventueel met wat water. Bestrooi de mulfilets met zout en peper. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de filets op hoog vuur 3 minuten op de huid. Keer de filets en bak de andere kant 1 minuut. Verdeel de tagliatelle over twee bordjes, plaats hierop de mulfilet en schenk er de saus overheen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
© Copyright 2024 NewNrgy - Succesvol lijnen