Ovengerecht op basis van kip, verse spinazie, cherrytomaatjes, champignons, Italiaanse kruiden en olijfolie. Bereidingstijd circa 35 minuten.
300 gram kipfilet in plakjes
1 kleine zak verse spinazie
1 bakje tros- of cherrytomaatjes
250 gram champignons
2 eetlepels olijfolie
Italiaanse of Provençaalse kruiden
aluminiumfolie
Verwarm de oven voor op 220 ºC. Snijd de champignons in plakjes en de tomaatjes doormidden en verdeel deze met de spinazie over twee vellen aluminiumfolie van 40 cm lang. Leg de plakjes kipfilet erop en bestrooi met de Italiaanse of Provençaalse kruiden. Besprenkel met de olie. Vouw de folie omhoog en besprenkel elk pakketje met 2 eetlepels water. Vouw de pakketjes dicht, draai de zijkanten als een toffee dicht. Zorg dat de pakketjes goed dicht zitten en dat er geen stoom kan ontsnappen. Leg de pakketjes op de bakplaat en laat ze in het midden van de hete oven in circa 25 minuten gaar worden.