Ovengerecht op basis van rode paprika, rundertartaar, gyroskruiden, champignons, ui en augurk. Bereidingstijd circa 25 minuten.
2 rode paprika’s
250 gram rundertartaar
60 gram zilvervliesrijst
8 champignons
augurkstukjes van Kesbeke (bij AH)
gyroskruiden
1 eetlepel olijfolie
1 ui
Verwarm de oven voor op 180 ºC. Snijd de paprika’s doormidden en verwijder de zaden. Maak de ui schoon en snijd deze in stukjes, net als de champignons. Kook ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit een wokpan met 1 eetlepel olijfolie en rul hier de rundertartaar in. Voeg de gyroskruiden, champignons, ui en op het laatst de augurkstukjes toe. Vul de paprika’s en bak deze gedurende 15 minuten in de oven. Serveer de gevulde paprika’s samen met de zilvervliesrijst op twee bordjes.