Natuurlijke dieet supplementen

Dieet voedingssupplementen NewNrgy
Natuurlijke ingrediƫnten

Dieet voedingssupplementen van NewNrgy bevatten bioactieve stoffen uit gezonde voeding. Deze natuurlijke voedingsstoffen zijn aangevuld met aminozuren (eiwitten), vitaminen en mineralen. Door een aangepast voedingspatroon te volgen wordt een teveel aan lichaamsvet als noodvoeding hergebruikt en val je af.

Voedingssupplementen naar medische achtergrond

De toegepaste dieet suppletie wordt gebaseerd op de medische achtergrond van een cliƫnt.
Zo zijn de afslankbehandelingen ook geschikt als er sprake is van: een verhoogde bloeddruk, hoog cholesterol, diabetes, obesitas, migraine, schildklieraandoening, lang lijnverleden, de overgang of bij medicijngebruik.

Samenstelling voedingssupplementen

Onze dieet voedingssupplementen worden door biochemicus Michiel Woldendorp, oprichter van NewNrgy, samengesteld en ontwikkeld. De verschillende dieet voedingssupplementen zijn speciaal voor NewNrgy geproduceerd en zijn alleen bij NewNrgy verkrijgbaar. Door combinaties te maken kunnen wij voor iedereen een effectieve en medisch verantwoorde afslankbehandeling samenstellen. De gebruikte grondstoffen zoals aminozuren en vitaminen zijn 100% natuurlijk en worden vervaardigd uit voedingsmiddelen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
© Copyright 2024 NewNrgy - Succesvol lijnen