Voorgerecht op basis van veldsla, rosbief, artisjokharten, cherrytomaten, pijnboompitten, witte wijn azijn en olijfolie. Bereidingstijd circa 20 minuten.
8 plakjes rosbief
4 artisjokharten
4 cherrytomaten
1 eetlepel pijnboompitten
2 eetlepels olijfolie
1 eetlepel witte wijnazijn
1/2 zakje veldsla
versgemalen zout en peper
Laat de artisjokharten uitlekken. Maak de tomaatjes schoon en halveer ze. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan. Maak in een kommetje een dressing van olijfolie, azijn, zout en peper. Verdeel de veldsla over twee bordjes. Halveer de artisjokharten en omwikkel ze met rosbief en leg ze op de veldsla. Bestrooi de rolletjes met zout en peper. Garneer af met tomaatjes en pijnboompitten. Besprenkel de salade met dressing en voeg naar smaak nog wat versgemalen peper toe.