Tzatziki

Frisse dipsaus van komkommer, yoghurt, knoflook, olijfolie, wijn azijn, dille en peper. Bereidingstijd circa 20 minuten.

Ingrediënten

3 teentjes knoflook
1 komkommer
2 dl magere yoghurt
1 eetlepel olijfolie
3 theelepels witte wijnazijn
versgemalen zout en peper
3 takjes dille

Bereiding

Pel de Knoflook en snipper deze fijn. Schil de komkommer, verwijderen de zaden en fijn raspen. Komkommer in theedoek wikkelen en zoveel mogelijk vocht uit komkommer drukken.  Roer de yoghurt, knoflook, komkommer, olie en azijn doorelkaar. Breng op smaak met zout, peper en eventueel wat zoetstof. Knip de dille erboven fijn en roer nog even goed door. Serveer de Tzatziki koud.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
© Copyright 2024 NewNrgy - Succesvol lijnen