Tomaten-gambasalade

Frisse salade op basis van eikenbladsla, cherrytomaten, gamba's, knoflook, balsamicoazijn en olijfolie. Bereidingstijd circa 25 minuten.

Ingrediƫnten voor 2 personen

250 gram cherrytomaten
200 gram gekookte gamba's
2 eetlepels olijfolie
3 teentjes knoflook
100 gram gemengde eikenbladsla met rucola
4 eetlepels balsamicodressing

Bereiding

Verwarm de grill. Leg de cherrytomaatjes samen met de gamba's op een bakplaat. Besprenkelen met olijfolie en verdeel de uitgeperste knoflookteentjes erboven. Plaats de bakplaat gedurende ongeveer 4 minuten onder de grill. Verdeel de sla over twee borden en besprenkel deze met de balsamicodressing. Geroosterde tomaatjes en gamba's over salade verdelen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
© Copyright 2024 NewNrgy - Succesvol lijnen