Vegetarische roerbakgroenten

Vegetarisch gerecht op basis van prei, champignons, taugé, ei, venkel, diverse kruiden en olijfolie. Geserveerd met een mie van ei. Bereidingstijd circa 35 minuten.

Ingrediënten voor 2 personen

1 grote prei
150 gram champignons
½ venkel
150 gram taugé
2 eieren
2 eetlepels water
2 theelepels olijfolie
peper, zout, gemberpoeder, paprikapoeder, kerrie

Bereiding

Prei halveren, fijn snijden en wassen. Halve  venkel klein snijden. Paprika in repen snijden, vervolgens stukjes van +/- 3 cm. Champignons schoonvegen en in plakjes snijden. 1 theelepel olijfolie in warme pan, prei en venkel toevoegen. Na 4 minuten paprika toevoegen. Alles roerbakken, na 4 minuten de champignons toevoegen en na 2 minuten de taugé. Zout, peper en kruiden naar smaak toevoegen. Even doorbakken en laag zetten. Mix 2 eieren met 2 eetlepels water en peper en zout naar smaak. Bak op laag vuur een dunne omelet. Omelet in fijne reepjes snijden (als mie). Door de roerbak roeren en opdienen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
© Copyright 2024 NewNrgy - Succesvol lijnen