Pasta met spinazie a la créme

Pastagerecht op basis van bruine pasta, bladspinazie, cherrytomaatjes, hamblokjes, ui, knoflook, pijnboompitjes, Philadelphia light en olijfolie. Bereidingstijd circa 30 minuten.

Ingrediënten voor 2 personen

300 gram verse bladspinazie
1 bakje tros- of cherrytomaatjes
125 gram magere hamblokjes
1 ui
1 teentje knoflook
pijnboompitjes
4 eetlepels Philadelphia light
versgemalen zwarte peper
1 eetlepel olijfolie
60 gram bruine pasta

Bereiding

Kook de bruine pasta gaar. Verwarm een wokpan met de olijfolie en fruit hier een fijngesneden ui en geperste knoflook in. Voeg vervolgens de spinazie toe. Zodra de spinazie geslonken is, de tomaatjes, hamblokjes en Philadelphia light toevoegen. Alles goed doorroeren en nog even op laag vuur laten sudderen. Breng op smaak met versgemalen zwarte peper. Verdeel de pasta over twee borden, schep de spinazie hier overheen en garneer af met de pijnboompitjes.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
© Copyright 2024 NewNrgy - Succesvol lijnen