Rabarber met zachte kaas

Lekker toetje op basis van rabarber, Hüttenkäse, sinaasappelmarmelade en zoetstof. Bereidingstijd circa 20 minuten.

Ingrediënten voor 2 personen

200 gram rabarber
1 pot Hüttenkäse
1 eetlepel zoetstof
2 eetlepels sinaasappelmarmelade

Bereiding

Snijd de rabarber in stukken van 2 cm en doe ze met 2 eetlepels water  in een pan. Voeg de zoetstof toe en breng  aan de kook. Kook de rabarber op laag vuur in circa 10 minuten gaar. Laat de rabarber afkoelen. Verdeel de rabarbermoes over twee wijnglazen die daarmee voor de helft gevuld worden. Vul de overgebleven helft van de wijnglazen aan met Hüttenkäse, zo nodig gezoet met zoetstof. Garneer af met een eetlepel sinaasappelmarmelade.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
© Copyright 2024 NewNrgy - Succesvol lijnen